Kelemen József személyi és csoportos edző

Pin It

Ha mozgáshoz és táplálkozáshoz van szükségetek tanácsra, ha "beragadtatok" és jól jönne egy szakértő keressétek bizalommal!

 

Kelemen József vagyok, személyi és csoportos edzőként, illetve Spinning oktatóként dolgozok. Az edzésmódszeremet, a táplálkozási ismereteimet, a tudományra alapozom. (molekuláris bionika SZTE Természettudományi és Informatikai Kar) A vendégeimnek közérthető nyelven próbálok tudást átadni ezzel egy hosszútávon tartható életmódot kialakítani. Én azt szeretném ha a vendégeim 20-30 év múlva is sportolnának és jól éreznék közben magukat. Ezért nálam nincs helye extrém diétáknak, hirtelen fogyásoknak, mivel ezek az eredmények csak ideig-óráig tartanak. ‼ ????????

Kimondott figyelmet fordítok a sérülések megelőzősére, az ízületi fájdalmak kezelésére. Ezért fiatalokat, időseket, egészségeseket és ízületi vagy gerinc problémával rendelkezőket is várok szeretettel! Mindenki személyéhez igazítom a tornát, aki nem igényel súlyzót neki saját testsúlyos edzésmódszert tanítok. Aki erős akar lenni neki kemény súlyzós edzésekkel segítek. Aki fogyni vagy hízni vagy csupán egészségesebb szeretne lenni étrendi tanácsadásokkal segítek. Sportolóknak sportágra specifikus erőnléti edzéseket tartok. A távolság sem akadály, online edzéseket is tartok. Tehát legyen bármi is a cél, fordulj hozzám!

Pin It

Magunkról

Holisztikus szemlélet - objektív mérésekkel megfelelő arányban.

- Hormonegyensúly tanácsadás Szegeden és Hódmezővásárhelyen

- Betegút koordináció

- Stresszoldás

- Kiegészítő szelíd gyógymódok

- Egészségnapok rendezvényszervezés

Legfrisebb cikkeink

©2024 Preventív Pont. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web Stúdió

Keresés